Hormonegyensúly beállítás

Az életünkben megnövekedett stressz szint, a vegyszerek és a helytelen táplálkozás miatt egyre több embernek okoz egészségi problémát a hormonháztartása egyensúlyának felborulása.

Te is tapasztalsz magadon aggasztó jeleket? Hullik a hajad? Fáradékony vagy? Csak jönnek fel a kilók? Nem jön a baba? Potenciazavarok? Hőhullámaid vannak? Izzadékony lettél?


Elképzelhető, hogy tested működése kibillent az egyensúlyi állapotából!

Gyere el és a végére járunk a dolognak! Orvosi háttértámogatással, konkrét laboreredményekre támaszkodva megtaláljuk a panaszaid okát és összeállítjuk a gyógyuláshoz szükséges tervet.

Legyél újra egyensúlyban önmagaddal!

Ez a találkozó-sorozat elsősorban a már kialakult problémával rendelkezőknek nyújt nagy segítséget (pl. pajzsmirigy rendellenes működése, testsúllyal kapcsolatos problémák, Crohn-betegség, inzulin-rezisztencia, meddőség, potencia-zavarok, hajhullás, stb.) a változáshoz, gyógyuláshoz vezető úton. Különlegessége, hogy igazán komplex kezelés, amely az egyéni adottságokra, sajátosságokra épít, így egy teljesen személyre szabott gyógyulási tervet ad a kezedbe.

Az anamnézis felvétele után részletes, de a szokásostól eltérő laborvizsgálatot kérek. Amíg az elkészül, a probléma kialakulásának érzelmi hátterével foglalkozunk, hogy az okot is megszüntetessük, ne csak a tüneteket kezeljük. Közben a laboreredményeket orvos kollégámmal kiértékeljük, majd részletesen átbeszélem azt veled is. További tesztelések eredményeképpen kialakítjuk a szükséges változástatások listáját, amely tartalmaz mozgásra, táplálkozásra vonatkozó ajánlásokat is. A táplálkozás megváltoztatása kiemelkedő szerepet kap, hiszen a hormonegyensúly felborulása többek között magával vonja a tápanyagok felszívódásának elégtelenné válását is. Azonban a folyamat kétirányú és így a megfelelő tápanyagok bejuttatásával pozitív hatást gyakorolunk a hormonháztartásodra is, így segítve a visszarendeződést.

A folyamat eredményeképpen:


 • részletes képet kapsz a benned zajló folyamatokról
 • megismered a hormonháztartásod felborulásához vezető okokat és
 • megismered a kibillenés okozta következményeket
 • megkapod a számodra megfelelő pilléreket a változtatáshoz
 • megismered a természetes megoldások erejét
 • a visszarendeződés után a testi tünetek megszűnnek
 • blokkok megszűnnek
 • az energia a megfelelő módon kezd áramolni benned
 • hormonháztartás rendeződik
 • mentális-szellemi- érzelmi egyensúly visszaáll
 • kiegyensúlyozott állapot állandósul

Tapasztalatok

 • D. Péter
  Évek óta megkeserítette az életemet a Crohn betegségem már, majd később mellékvese fáradtság is kialakult. A személyre szabott táplálkozás-beállítás és a reflexológia kezeléseknek köszönhetően nagyjából fél év alatt érezhetően csökkentek a tüneteim, javult az anyagcserém, majd egy év múlva az orvosom egészségesnek nyilvánított. Aki ismeri ezt a betegséget, annak nem kell részleteznem, hogy mit jelent ez az életminőségemre nézve.
  D. Péter
 • N. Márta
  Már régóta vágytunk gyermekre, de csak nem jött össze. Aztán kiderült, hogy inzulin rezisztens vagyok és pajzsmirigy alulműködésem is van, amik akadályozták a teherbe esésemet. Teljesen kétségbe estem. Ekkor találtam Editre, akivel beállítottuk a nekem megfelelő táplálkozást, mozgást, az érzelmi oldalt kineziológiával támogattuk. Nagyon odafigyeltem a fentiek betartására. Az elért eredményeket kétszer, két havonta ellenőriztük laborvizsgálattal is. 5 hónap múlva már ott volt a baba a pocakomban, aki azóta már másfél éves nagylány!
  N. Márta

Időpontot kérek!