Kineziológia

Szeretnéd helyreállítani az ideális testi-lelki állapotodat?

Szeretnél megszabadulni az újra és újra felbukkanó problémáidtól?

Az elmúlt 30 évben már több, mint 1200 olyan ember fordult hozzám bizalommal, akik főleg a fenti kérdésekre keresték a választ.

Tapasztalataim szerint már néhány kezelés után is maradandó változások következnek be a kliensek életének azon területein, amelyek eddig kihívást jelentettek számukra. Biztonságos, előremozdító módszer, amire mindenkinek szüksége lenne időnkét.

Erről beszélek az RTL Klub 2017. április 16-ai Spirit című műsorában:

Tehát miért is jó neked, ha eljössz hozzám kineziológia kezelésre?

Tapasztalatok

 • M. Zsuzsa
  Kisfiamat 7. év végén megbuktatták matematikából és azt mondták, hogy komoly problémái vannak a kombinációs készségével. Mondanom sem kell, hogy teljesen kétségbeestem. Barátnőm ajánlására jöttem Edithez Misivel. Elképesztő volt! Már az első alkalom után a magán-matektanár beszámolója szerint kicsit javult a helyzet, majd a második alkalommal kiderült, hogy blokkolódtak az ide tartozó idegpályák, amikor 3 éves korában leesett a hintáról és beverte a fejét. Ezt korrigálták, és a nyár folyamán szépen fel tudott készülni a pótvizsgára, amit jó eredménnyel le is tett. Többször nem is kellett mennünk, de én azóta is hálás vagyok!
  M. Zsuzsa
 • T. Réka
  Hosszú ideje szerettünk volna már babát a párommal. Elmentem orvoshoz, aki semmilyen szervi elváltozást nem talált. Javaslatára felkerestem Editet, akihez 3 hónapig jártam kineziológia és reflexológia kezelésre. A kezelések során sikerült eljutnunk a blokkolódásom gyökeréig, és oldottuk azt a hozzá kapcsolódó érzelmekkel együtt. Hamarosan áldott állapotba kerültem és egy gyönyörű várandósság után megszületett a kislányunk!
  T. Réka
 • O. Klára
  Akkor már 2-3 éve folyamatos félelemben éltem. Az a késztetés gyötört állandóan, hogy egyszer csak kilépek az ablakon. Rögeszmés rettegő voltam, pánikbeteg. Az generálta bennem a legnagyobb szorongást, hogy egyszer csak úgy fogok kilépni az ablakom, hogy kettesben vagyunk otthon a gyermekemmel. Rémes volt. 4 hónapig jártam Edithez, mire teljesen elmúlt minden tünetem. Az 5-6. alkalom után sokkal nyugodtabbnak éreztem már magam és sikerült egyre ellazultabbá válnom, majd egyre hosszabb ideig megőrizni ezt az állapotot. Végül állandósult a nyugalom és az elengedés. Nagy áldás ez nekem és a családomnak is.
  O. Klára
 • S. Andor
  Abban az időben állandó vállfájdalommal éltem. Rémes volt, egészen a hátam közepéig görcsölt minden. Hiába jártam masszőrhöz, a görcsösség nem engedett. Ekkor találtam el az Edithez, ahol néhány oldás után kezdett engedni a fájdalom. Azonosítottuk a görcshöz tartozó érzelmeket, amiket feldolgoztunk és erősítettük az elengedés képességét bennem. A következő egy hónap alatt fokozatosan teljesen elmúlt az összes fájdalom, görcs a vállamból, hátamból.
  S. Andor

Jelentkezz most!