Szupertudatos Önfejlesztés

Mi az a Szupertudatos Önfejlesztés?


A Szupertudatos Önfejlesztés egy olyan egyedi és könnyen érthető rendszer, amivel bármilyen élethelyzetedet meg tudod érteni, felismerni, tudatosítani és ezzel szinte azonnali változást tudsz létrehozni a jóllétedben.


Ez egy magyar módszer, Magyarországról áramlik ki a nagyvilágba, mint önsegítő és oktatási rendszer. Tanácsadással és tanfolyamokkal nyújtunk segítséget, hogy átalakítsd az életedet és ezáltal egy nyugodtabb és boldogabb jövőt élj meg.
Rendkívül átfogó rendszer, a nyugati coaching, a pszichológia, a keleti filozófia és a gyógyító hagyományok mind megtalálhatóak benne.

Miben segít neked a Szupertudatos Önfejlesztés?


A módszer segít kapcsolatot teremteni Belső Forrásunkkal, Bölcsességünkkel, ami egy magasabb tudatossági szintünk.
Azonnal élvezni fogod a hatását, változást hoz mentálisan, érzelmileg és fizikálisan egyaránt. Ezáltal minden élethelyzetet könnyebben meg tudsz oldani, bármilyen életterületről is legyen szó.

Tudatosan éled majd a mindennapjaidat az


 • emberi kapcsolatok;
 • lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
 • pénzügyek;
 • korlátozó hiedelmek;
 • munka, karrier;
 • környezeti hatások;
 • változások;
 • igények, életminőség területein.
A módszer az energiákra, érzésekre, a benned lévő sejtszinten futó programokra és azok megváltoztatására fókuszál. Közvetett hatásként az egész-ségedre, azaz a teljes tested állapotára, így a jóllétedre is hatással van, hiszen, ha az energiablokk megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik.

A módszer egyik alapelve, hogy minden energia és az energia átalakítható. Az önmunka során a félelem alapú, blokkoló energiákat alakítjuk át szeretet alapúvá, így segít a Szupertudatos Önfejlesztés kikerülni a félelmek ördögi köréből. Ezután már a szeretet energiáira tudsz építeni, gyorsabban, könnyebben megtalálod az erőforrásaidat, egyre erősebbé válik személyiséged, így emelve magasabb szintre az életedet, boldogsággal töltve. Ebben segít a Szupertudatos Önfejlesztés.

Tapasztalatok

 • F. Laura
  Már rég óta éreztem, hogy valami újat szeretnék tanulni, valami olyat, amivel könnyebbé tehetem az életem. Az interneten böngészve először a tanfolyam címe keltette fel az érdeklődésemet, majd az ismertetőt elolvasva egyből tudtam, hogy ez az, ott a helyem. A négy napos tanfolyam nagyon intenzív élményeket hozott számomra és egy olyan módszert tanulhattam meg, amit szinte naponta használok azóta is. És hogy mi változott? Gyakorlatilag minden! Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, már többször megkaptam, hogy az utóbbi időben olyan vagyok, mint akit kicseréltek! Ezért érdemes!
  F. Laura

A tanfolyamok folyamatosan indulnak, jelentkezz most!